شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی با سه نیروگاهِ بخار و گاز تبریز، نیروگاه حرارتی سهند بناب و نیروگاه گازی صوفیان تبریز به جمع بهرهبرداران راهکار لاگشیت پگاه آفتاب (ثبت، ذخیرهسازی و تحلیل دادههای عملیاتی تجهیز) پیوست.
پروژه استقرار و پیادهسازی نرم افزار لاگشیت در این سه نیروگاه با همکاری تیم مشترکی از متخصصان ERP نیروگاهی پگاه آفتاب، اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات و معاونتهای بهرهبرداری و مهندسی شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی در هفتههای آتی به پایان خواهد رسید و این راهکار به صورت عملیاتی در این نیروگاهها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
با احتساب نرم افزار لاگشیت، شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی (با سه نیروگاه تبریز، سهند و صوفیان) هماکنون از ۱۲ ماژول ERP نیروگاهی پگاه آفتاب در بخشهای مختلف سازمان نیروگاه بهره میبرد که این موضوع تا حد زیادی باعث یکپارچگی دیجیتالی فرایندها و فعالیتهای اصلی نیروگاههای تحت پوشش این شرکت شده است.
شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی این ماژولها از سیستم ERP نیروگاهی را بکار گرفته است:
۱. نگهداری و تعمیرات
۲. پرسنلی و صدور احکام
۳. درمان
۴. حضور و غیاب
۵. حقوق و دستمزد
۶. پاداش
۷. حسابداری
۸. انبارداری و حسابداری انبار
۹. تدارکات و مدیریت قراردادها
۱۰. مدیریت داراییهای ثابت
۱۱. اموال
۱۲. لاگشیت
راهکار لاگ شیت پگاه آفتاب که بر دو بستر دسکتاپ و اندروید و به صورت آنلاین و آفلاین قابل استفاده است، راه حلی قطعی، کارآ و مقرونبهصرفه برای حل مشکلات مربوط به ثبت سیار و دستی دادههای عملیاتی تجهیزات است، که مشکل بسیاری از سازمانها در صنایع تجهیزمحور است. مشکلاتی که میتوان به عنوان نمونه به تعدادی از آنها مانند زمانبر بودن عملیات ثبت دستی دادهها، عدم امکان دسترسی سریع و آسان به دادههای جمعآوریشده و همچنین عدم امکان تحلیل دادهها و استفاده از آنها در روتینهای صدور درخواستکارِ بابرنامه (pm, CBM, PdM) اشاره کرد. نرمافزار لاگشیت پگاه آفتاب تمام فرایند ثبت تا اشتراک گذاری و کاربردیسازی مقادیر پارامترهای عملیاتی تجهیزات را در قالب یک پلتفرم یکپارچه و به صورت مکانیزه فراهم آورده است.
شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی، بهرهبردار سه نیروگاه تبریز، صوفیان و سهند است که از این بین نیروگاه حرارتی و گازی تبریز با ظرفیت ۷۳۶ مگاوات در دو واحد بخار و ۶۴ مگاوات در قالب دو واحد گازی، بزرگترین نیروگاه تحت پوشش این شرکت است.
همچنین نیروگاه حرارتی سهند بناب ظرفیت تولید ۶۵۰ مگاوات در قالب دو واحد بخار ۳۲۵ مگاواتی، را داراست و نیروگاه گازی صوفیان هم با ظرفیت تولید ۱۰۰ مگاواتی، که شامل ۴ واحد گازی ۲۵ مگاواتی مدل GE–F5 ساخت AEG آلمان است؛ تحت پوشش شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی قرار دارند.